Ljudbok: Stresshantering för kvinnor : från kaos till harmoni - skapa sköna flöden i arbete och relationer

PROVA DENNA LJUDBOK GRATIS
Ljudboken Stresshantering för kvinnor : från kaos till harmoni - skapa sköna flöden i arbete och relationer av Jessica Finn
Titel: Stresshantering för kvinnor : från kaos till harmoni - skapa sköna flöden i arbete och relationer
Författare: Jessica Finn
ISBN: 9789163958069

Ljudboken handlar om...

I Stresshantering för kvinnor : från kaos till harmoni – skapa sköna flöden i arbete och relationer vill författarna Mikael Sandberg och Jessika Finn ge stressade kvinnor de verktyg som de behöver för att få vardagen att gå ihop. Författarnas förhoppning är att ljudboken inte bara ska fokusera på och sänka stresshalten utan även ge insikter på andra områden i livet. De vill ge alla kvinnor en chans att utvecklas på ett djupare plan.

Statistiken visar att fyra gånger fler kvinnor än män är sjukskrivna för stress. Boken tar upp och lyfter fram skillnaderna mellan de båda könen med syfte att hjälpa stressade kvinnor att få perspektiv på sitt liv. Här finns övningar som lär ut sätt för att förändra sina tankar och få bättre kontakt med sina känslor och unika behov. Läsaren får också tips om hur man kan göra för att förändra oönskade beteenden, hur man kan öka livskvaliteten inom sitt arbete och sina relationer samt hur man hanterar utmaningar i livet.

→ lyssna gratis på ljudboken här


Fler liknande Ljudböcker av samma författare